Nieuwe website Box Recruitment

Onze oude web-site is alweer 5 jr oud en ondertussen is er een hoop veranderd in die tijd op social media en online technieken vlak. Hoog tijd dus voor een nieuwe web-site !

We zijn trots op het resultaat van de nieuwe site, met de modernste technieken erin, Google proof en een strakke stoere uitstraling. We gaan met deze nieuwe web-site duidelijker onze doelgroep informeren over onze dienstverleningen, vacatures en know how in de recruitment binnen de techniek. Tevens zullen we jullie informeren over projecten, leuke jobs en nieuwtjes in de news blog. Zo sluit de nieuwe web-site beter aan op onze toekomstige ambities en actieve werving activiteiten. We hebben hem zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk gemaakt qua vacature overzicht en met referenties van bemiddelde kandidaten en interimmers (met dank daarvoor aan de betreffende personen).

Met de nieuwe web-site hopen we jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.Heb je actuele technische vacatures van je organisatie die je bij ons in opdracht wilt onderbrengen of zoek je een andere baan, laat het ons dan weten.

We horen graag natuurlijk wat je van de nieuwe site vind en als je nog tips of aanwijzingen hebt, laat het me dan graag weten. fvandenbroek@boxrecruitment.nl of bel 06-53751376

  • Deel deze post