Passie voor mens en techniek

Box Recruitment is de specialist in het bemiddelen van technische professionals en vakspecialisten van MBO-4 tot universitair niveau. Wij hebben al vele engineers en projectmanagers mogen en kunnen helpen in hun technische carrière. Wij maken graag de ambities waar van technici in de volgende vakgebieden:

 • Installatie- & klimaattechniek
 • Werktuigbouwkunde
 • Aviation – Luchtvaart technici
 • Elektrotechniek
 • Mechanical
 • Instrumentatie

Meer dan alleen een baan

Als je toe bent aan een volgende stap in je carrière dan ben je bij Box Recruitment aan het juiste adres. Wij kunnen jou adviseren in de carrière mogelijkheden, op basis van jouw talenten, opleiding, ervaring en ambities. Door middel van de gesprekken en ons loopbaanadvies kun je tot nieuwe ideeën komen en ontdekken we samen wat er mogelijk is. Wij begeleiden je graag in het vinden van die baan waar jij energie van krijgt en zowel persoonlijk als in jouw expertise kunt groeien. Jouw ambities waarmaken, dat is waar wij voor gaan.

APK voor je carrière

Het is goed om in je carrière regelmatig te checken of je nog wel op het juiste pad zit. Is er nog voldoende ontwikkeling mogelijk, zit je op je plek in je huidige functie of past de financiële waardering van jouw werk nog wel bij je huidige leven? Box Recruitment denkt ook over deze vragen graag met je mee. Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en of jij ergens anders beter op je plek zit. Omdat wij een bekende speler in de markt zijn kennen wij veel bedrijven van binnen en buiten en kunnen zo precies de juiste match voor jou vinden.

Schoolverlaters

Bijna afgestudeerd en klaar om het werkveld in te gaan? Dan komt Box Recruitment graag met je in contact om te sparren over jouw toekomst. We kunnen je adviseren in carrière mogelijkheden en met je meedenken wat het best past bij jouw ambities en doelen. We laten je graag kennis maken met diverse bedrijven en helpen je op weg naar een eerste baan die goed bij je past. Zodat jij kan ervaren hoe mooi het werk in de techniek kan zijn en de technische sector weer een talent rijker is.

Onze werkwijze

 • We zijn op zoek naar jou en je solliciteert op een vacature of als open sollicitatie naar Box Recruitment voor een andere baan in de techniek.

 • We nemen contact met je op om kennis te maken, telefonisch of per video call. We sparren over je sollicitatie en de vacature, nemen je CV door op stabiliteit, kennis, ervaring, vragen referenties en geven eerste advies.

 • Persoonlijke kennismaking en interview. We nemen je wensen, ambities en doelstelling door en geven extra toelichting over de vacature en het bedrijf (cultuur) om zo tot een goede match met onze opdrachtgever zijn vacature te komen.

 • We introduceren je CV en aanvullende informatie voor aan onze opdrachtgever(s). Hierin open en duidelijk aangeven van je wensen, persoon en capaciteiten. Je gaat bij interesse op kennismaking gesprek waarin we je volledig informeren, plannen en begeleiden met tips en advies

 • Het is een match tussen jou en onze klant en je krijgt een arbeidscontract voorstel. Hierin kan je met ons over sparren omtrent passendheid en maken van je stap. Gefeliciteerd; je ondertekent de arbeidsovereenkomst en je hebt een nieuwe leuke baan

 • Evaluatie; na onze bemiddeling houden we graag contact met je en we blijven je volgen hoe het met je gaat. We komen na je proeftijd je zo snel mogelijk opzoeken op je nieuwe werk plek en evalueren je eerste tijd in je nieuwe baan.

Waarom solliciteren via Box Recruitment?

We zijn professioneel, integer, discreet en hebben een goede naam bij de technische bedrijven in Nederland. We staan bekend om onze technische kennis, onze expertise in het werken met mensen en onze betrouwbaarheid. We bieden meer dan alleen bemiddeling naar een nieuwe baan, we willen je echt begeleiden en we zijn jouw sparringpartner in dit proces. We zoeken de match niet alleen op functie maar ook op bedrijfscultuur en jouw toekomst ambities. Voor ons staat persoonlijk contact en een eerlijke samenwerking hierbij voorop.