Standing chairs in a row, yellow chair stands out among the likes. Business hiring and recruiting concept. 3d illustration.

Interim Recruitment – RPO – Werving & Selectie

Op zoek naar gekwalificeerde technische professionals voor jullie vaste team? Box Recruitment is ervaren in de werving en selectie trajecten voor engineers en project management. Wij kennen de uitdagingen om goed en gekwalificeerd technisch personeel te vinden en helpen je daar graag mee. Recruitment en Werving en selectie is meer dan het invullen van een vacature.

We brengen voorafgaand duidelijk in kaart om welke functie het gaat en welke eigenschappen en vaardigheden hiervoor nodig zijn. Aansluitend hierop zetten we een pro actief recruitment traject uit, we searchen en hunten in ons netwerk, adverteren op job boards en werken met diverse social media kanalen. Tijdens de selectie voeren we een grondige screening. Er wordt niet alleen gekeken naar hard skills maar ook naar competenties, talent en drijfveren van de kandidaat. Zodat we een zo goed mogelijke match maken met de kandidatuur en functie in combinatie met uw bedrijfscultuur.

We nemen graag uw vacature(s) exclusief, RPO, interim remote recruitment of als hunt werving opdracht aan. Zodat we samen met wederzijdse commitment en een goede exposure van uw vacature met uw bedrijf in de spotlight en dit aangevuld met onze recruitment ervaring in de techniek, uw recruitment verlengstuk zijn en de juiste en goede kandidaat(en) voor uw vacature(s) kunnen werven in ons netwerk en erbuiten.

RPO en Interim Recruitment !

RPO is de ideale manier om het proces van recruitment uit te besteden. Wij zijn het verlengstuk van jullie bedrijf-organisatie en vullen aan met onze relevante kennis van de techniek en de bijbehorende arbeidsmarkt. Wij werven exclusief en met commitment voor de openstaande specifieke vacature uit naam van jullie organisatie op basis van een vaste fee. Wij ontzorgen jullie in het gehele  recruitment proces. Onder andere door:

  • Sparing over de functie taken inhoud, gewenste kandidaat
  • Opstellen van een effectieve vacaturetekst
  • Actieve on- en offline search & recruitment
  • Online media campagne – vacature branding
  • Voeren van eerste gesprekken met de kandidaten
  • Assisteren in de contractonderhandelingen
  • Onboarding begeleiding
  • Begeleiding en advies van begin t/m eind recruitment

Interim Remote Recruitment !

U kunt ons inzetten c.q. inhuren als interim remote recruiter techniek voor een vast aantal uren (8-24) per week. We fungeren dan als jullie interim recruiter en werken samen voor jullie corporate vacature(s), uit naam van jullie organisatie en als de recruiter techniek verlengstuk voor jullie organisatie. We ontzorgen, in een continu proces, jullie organisatie in het recruitment traject van opzet van de werving tot de aanstelling van jullie nieuwe medewerker(s). Voorafgaand wordt besloten welk deel van het recruitment wervingstraject wij voor jullie organisatie als interim remote recruiter kunnen oppakken.

We werken remote vanuit ons eigen kantoor te Hilversum als (corporate) remote recruiter voor corporate vacature(s). We werken transparant en hebben geregeld overleg met vacature stakeholders, voortgang meetings indien gewenst op jullie kantoor locatie of via video-call. Remote Interim Recruitment is opgebouwd uit een marktconform uurtarief met eventueel een deel succesfee bij de invulling van de vacature.

ZZP & Interim inzet

Op zoek naar een interim project of opdracht? Wij kunnen ons grote netwerk in de technische sector inzetten om jou hiermee te helpen. Ben jij een ZZP interim professional met expertise als: engineer, werkvoorbereider of projectmanager? Dan ondersteunen we je graag met het vinden van een technisch project dat past bij jou.

We doen voor jou de acquisitie, hebben contact met bij ons bekende opdrachtgevers en houden de interim markt continu in de gaten. We werken met door de fiscus goedgekeurde modelovereenkomsten, voorkomen ketenaansprakelijkheid en zorgen met duidelijke afspraken voor transparantie.

We ondersteunen onze opdrachtgevers graag door een passende interim oplossing te bieden. Ben jij een sterk gemotiveerde ZZP interim professional met specifieke technische kennis en ervaring? Wie weet ben jij wel de match voor een van onze openstaande opdrachten.

Heb je een groot project, een piek in werkzaamheden of kamp je met tijdelijke onderbezetting? Wij kunnen de perfecte oplossing bieden voor dit probleem en een passende ZZP interim professional voor je inzetten. Zo kan jouw business of project gewoon doorgaan