Standing chairs in a row, yellow chair stands out among the likes. Business hiring and recruiting concept. 3d illustration.

Interim Recruitment – recruitment proces strategie

Op zoek naar gekwalificeerde technische professionals voor jullie vaste team? Box Recruitment is ervaren in de werving trajecten binnen de techniek voor engineers en project management. Wij kennen maar al te goed de enorme uitdagingen om goed en gekwalificeerd technisch personeel te verleiden, vinden, aannemen, behouden en helpen je daar graag mee. Recruitment en Werving is meer dan een lantaarn opsteken en post & pray adverteren.

We brengen voorafgaand samen in kaart om welke functie(s) het gaat en welke eigenschappen en vaardigheden hiervoor nodig zijn. Aansluitend hierop zetten we een pro-actief recruitment ideeën uit, we searchen indien gewenst in ons netwerk, adverteren op job boards en we zetten de diverse social media campagnes in. Tijdens de selectie procedure voeren we de eerste screening uit. Er wordt niet alleen gekeken naar hard skills van de eisen en kandidaat, maar ook naar competenties, talent en juist de drijfveren van de kandidaat. Zodat we een zo goed mogelijke match maken met de kandidatuur voor de functie(s) of wellicht voor een overige interne vacature in het functie gebouw om talent te binden !

We nemen graag uw vacature(s) exclusief in opdracht op of door middel van inzet op interim recruitment coördinatie basis voor meerdere vacatures. Samen bouwen we met commitment een goede exposure van uw vacature op, met uw bedrijf in de spotlight en dit aangevuld met onze recruitment ervaring in de techniek. Recruitment verlengstuk voor startende potentiële en goede ervaren kandidaat(en) voor uw vacature(s).

RPO en Interim Recruitment !

RPO is een ideale manier om het recruitment proces een vacature uit te besteden. Wij zijn het verlengstuk van jullie bedrijf-organisatie en aanvullend met onze relevante kennis van de techniek en de bijbehorende arbeidsmarkt kennis. Wij werven exclusief en met commitment voor de openstaande specifieke vacature uit naam van jullie organisatie op basis van een vaste fee. Wij ontzorgen jullie in het gehele recruitment proces. Onder andere door:

  • Sparing over de functie taken inhoud, gewenste kandidaat
  • Opstellen van een effectieve vacaturetekst
  • Actieve on- en offline werving
  • Online media campagne – vacature branding
  • Voeren van eerste gesprekken met de kandidaten
  • Assisteren in de contractonderhandelingen
  • Onboarding begeleiding
  • Begeleiding en advies van begin t/m eind recruitment

Interim recruiter – HR business partner in de techniek !

Inhuren als interim recruiter techniek of als freelance HR business partner. We fungeren als interim recruiter in operationele en strategische recruitment ondersteuning voor jullie corporate vacature(s). We adviseren en coördineren in het continu proces voor jullie organisatie in het recruitment traject, van opzet van de werving en branding tot de aanstelling (onboarding) van jullie nieuwe medewerker(s). Tevens kunnen wij als HR business partner jullie huidige recruitment proces eens tegen het licht houden, waarbij we nauwkeurig en kritisch kijken, als adviseur, naar verbeter punten en coördineren in het proces om het huidige werving proces een hoger level te krijgen met meer strategisch werving succes op de langere termijn. Je kan denken aan, implementatie van een ATS systeem, upgrade of laten maken van werken bij site, vacature teksten verbeteren, employer branding, kandidaten proces routing, training, sparring en coaching in werving, t/m de on-boarding en nazorg. Voorafgaand wordt besloten welk deel van het recruitment traject wij voor jullie organisatie als interim  recruiter kunnen oppakken.

We kunnen hybride ingezet worden vanuit ons eigen kantoor te Hilversum met alle faciliteiten in corporate interim recruitment ondersteuning deels op uw kantoor locatie wanneer nodig. We werken transparant en hebben geregeld overleg met vacature stakeholders, voortgang meetings op kantoor locatie of via video-call’s. De ad interim recruitment ondersteuning en advies dienstverlening is op basis van een marktconform uurtarief.

ZZP & Interim inzet

Op zoek naar een interim project of opdracht ? Wij kunnen ons grote netwerk in de technische sector inzetten om jou hiermee te helpen. Ben jij een ZZP interim professional met expertise als: engineer, werkvoorbereider of projectleider – projectmanager ? Dan ondersteunen we je graag met het vinden van een technisch project dat past bij jou.

We doen voor jou de acquisitie, hebben contact met bij ons bekende opdrachtgevers en houden de interim markt continu in de gaten. We werken met door de fiscus goedgekeurde modelovereenkomsten, voorkomen ketenaansprakelijkheid en zorgen met duidelijke afspraken voor transparantie. Facturatie via Box Recruitment tussenkomst overeenkomst met back-to-back betalingstermijn of indien nodig bij sommige opdrachtgevers via bemiddeling ZZP interimmer waarbij de ZZP ‘er direct naar opdrachtgever factureert en de bemiddelingsmarge via Box Recruitment.

We ondersteunen onze opdrachtgevers graag door een passende interim oplossing te bieden. Ben jij een sterk gemotiveerde ZZP interim professional met specifieke technische kennis en ervaring? Wie weet ben jij wel de match voor een van onze openstaande opdrachten.

Heb je als manager of ondernemer een groot project, een piek in werkzaamheden of kamp je met tijdelijke onderbezetting in de engineering, coördinatie of projectmanagement ? Wij kunnen eventueel de oplossing bieden voor deze uitdaging met een passende ZZP interim professional. Zo kan jouw business of project gewoon doorgaan.