Ondersteuning Sanquin in de werving: Installatie architect

Installatie Architect Asset Management – Sanquin bloedbank,

Box Recruitment ondersteunt de mooie organisatie Sanquin in de recruitment een innovatieve en strategisch denkende Installatietechniek Architect, ter versterking van het Asset Management team te Amsterdam. Als installatietechniek architect c.q. autoriteit, geef je strategisch advies omtrent de gebouw gebonden installaties en utilities van de locatie Amsterdam. Als doel deze assets efficiënter, bedrijfszekerder te krijgen en naar een kwalitatief hoger level te brengen o.a. door verduurzaming van de assets en een langere termijn visie in het meerjaren onderhoud.

Vacature Installatie Architect Sanquin.

Over Sanquin: We verbinden, we vernieuwen en voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van mensen op het gebied van transfusiegeneeskunde, hematologie, immunologie en oncologie. Samen met onze partners redden én verbeteren we de levens van honderdduizenden mensen per jaar en geven we mensen en de samenleving inzicht en richting op ons vakgebied. We zijn verantwoordelijk voor de bloedvoorziening in Nederland en zijn een autoriteit van bloed en plasma in de wereld. Met onze kennis, wetenschap en innovatiekracht zorgen wij voor state-ofthe-art-producten en diensten, die het verschil zijn tussen leven en dood voor een grote groep mensen in de samenleving. Maar Sanquin is veel meer dan bloed. In coronatijd is de diversiteit en kracht van Sanquin gebleken. Met onze testcapaciteit, reagents en onderzoek dragen we bij aan inzichten en oplossingen ten aanzien van COVID-19. Vooruitgang en innovatie zit in ons bloed. Daar is onze organisatie op gericht en de samenleving bij gebaat.

Functie: In de functie van Installatie Architect zijn je taken in de hoofdlijnen; strategisch advies, ontwerp en innovatie concepten maken voor de gebouw gebonden installaties en utilities. De scope betreft het integraal geheel van installaties met een focus op Klimaattechniek-HVAC, Werktuigbouwkundige installaties en Energiebeheer. Je geeft strategisch advies in de cohesie van; innovatie, verduurzaming, MJOP en campusontwikkelingen. Je geeft als autoriteit hierin richting aan. Je draagt innovatieve installatietechnische oplossingen aan en voert modernisering door van de meerjarige onderhoudscycli (MJOP). Je maakt concepten, kaders en procedures aan voor (ver)bouw, modificaties en langdurige onderhoudscycli, waarvan de uitvoering door derden uitgevoerd wordt. Je vertaalt functionele eisen naar technische eisen. En je bent een klankbord voor de installatie beheerders en ondersteunend aan het afdelingshoofd.

Functie eisen: Om de functie van Installatie Architect Asset Management goed uit te kunnen voeren heb je een opleiding op; HBO of TU niveau in een relevante technische richting als; Werktuigbouwkunde, HIT, AOT, Elektrotechniek. Aanvullende cursussen als o.a.; TVVL, NEN, Vabi zijn een grote pré. Je hebt ruime ervaring in de installatietechniek m.b.t complexe utiliteit installaties als engineer of adviseur. Ervaring met projectmanagement en assetmanagement is een eis. Je hebt kennis van de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot installaties. Je hebt ervaring met verduurzaming m.b.t. installaties en subsidie mogelijkheden, of bent bereid je hierin te ontwikkelen. Je bent innovatief, adviesvaardig en je weet mensen te overtuigen vanuit je advisering en een gedegen onderbouwing. Uitstekende mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat biedt Sanquin: Een super leuke baan voor de installatie adviseur die op zoek is naar: werken in een leuk & professioneel team met ruimte voor innovatie, verduurzaming & strategieën, en dit bij een echt unieke mooie organisatie. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sanquin. Salariëring op basis van werkervaring; Maximaal € 70 K b/jr a.d.v. opleiding en ervaring. 223 verlofuren bij een fulltime (40 uur) dienstverband. Een minder uren contract is ook bespreekbaar. 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantiegeld, flex opneembaar. Uitstekende pensioen voorziening. etc.

Voor meer informatie, solliciteren of reageren kan je contact opnemen met a.i. recruiter Frank van den Broek. Direct; 06-53751376 of per email: fvandenbroek@boxrecruitment.nl

De recruitment – werving van deze vacature loopt exclusief via Box Recruitment.